Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/bouwbedrijfvdtol/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 8

Succesvolle verkoop appartementencomplex De Schalk

In het landelijke dorp Schalkwijk, vlakbij Utrecht, is de afgelopen jaren de prachtige nieuwe wijk De Wiese verschenen. Bouwbedrijf vd Tol heeft hier zeventig ruime woningen gerealiseerd. Binnenkort sluit vd Tol dit bijzonder bouwproject af met de bouw van een kleinschalig appartementencomplex.

Appartementencomplex De Schalk bevat acht driekamerappartementen met een woonoppervlakte van tussen de 63 tot 88 vierkante meter. De appartementen met balkon of terras zijn gasloos en duurzaam. Een luchtwarmtepomp en zonnepanelen zorgen voor een aangenaam binnenklimaat en elektriciteit.

Er zijn maar liefst 45 inschrijvingen binnen gekomen. Na de eerste gesprekken is duidelijk dat de verkoop van alle acht appartementen spoedig zal worden voltooid.

Het gaat om een mooie mix van starters en senioren, allemaal afkomstig uit Schalkwijk. Mei 2020 beginnen we met de bouwwerkzaamheden, ongeveer een jaar later zullen de appartementen worden opgeleverd.

De succesvolle verkoop is in handen van Hiele & Dalsem Makelaardij uit Houten.

Meer info vindt u op www.deschalk.nl

Heeft u ook nieuw- of verbouwplannen? Bouwbedrijf vd Tol helpt u graag!

Terug naar projecten