Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/bouwbedrijfvdtol/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 8

Bouwbedrijf vd Tol behaalt VCA ** certificering

Onlangs heeft Bouwbedrijf vd Tol met succes de VCA ** certificering afgerond. VCA is de standaard als het gaat om veilig, gezond en duurzaam werken. Al onze medewerkers zijn in het bezit van het VCA-certificaat dan wel het VCA-Vol-certificaat voor leidinggevenden.

VCA Bedrijfscertificering

VCA Bedrijfscertificering is een managementsysteem waarmee de veiligheid op de werkvloer wordt bevorderd. VCA is niet wettelijk verplicht, maar vaak stellen overheid en andere opdrachtgevers het VCA als voorwaarde bij de aanbesteding. En terecht.  Want hierdoor weet de opdrachtgever zeker dat de ingehuurde bedrijven volgens de algemeen geldende veiligheidsprocedures werken én dat de werknemers over de benodigde kennis en vaardigheden beschikken.

Trots

Bij vd Tol hebben we veiligheid al honderd jaar hoog in het vaandel staan. Veilig gereedschap en zorgvuldig werken is bij ons altijd de normaalste zaak van de wereld. We zijn bijzonder trots dat al onze medewerkers de VCA-procedure succesvol hebben afgerond en dat  we nu officieel een erkend VCA-bedrijf zijn.

Meer weten over de VCA-certificering? Kijk op VCA.nl

Zoekt u een VCA-gecertificeerde partner voor uw bouwproject? Bij Bouwbedrijf vd Tol bent u aan het juiste adres!