Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/bouwbedrijfvdtol/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 8

Bouwbedrijf vd Tol verduurzaamt en pleegt onderhoud aan 164 woningen in opdracht van R.K. Woningbouwvereniging Zeist.

Maandag 7 september jl. ondertekenden R.K Woningbouwvereniging Zeist en Bouwbedrijf vd Tol een overeenkomst voor het onderhoud en de verduurzaming van een aantal flats met in totaal 164 appartementen in Couwenhoven te Zeist. Met name de algemene ruimtes worden opgeknapt, worden de dakisolatie en dakbedekking vernieuwd en wordt de gevelbeplating van de kopgevels vervangen of in een nieuw jasje gestoken. Ter verduurzaming worden isolatie en installaties grotendeels vernieuwd. Zo komt er ook een nieuwe warmtapwaterinstallatie, worden er pv panelen geplaatst, wordt er Ledverlichting aangebracht in de algemene ruimtes en worden de dak ventilatoren vernieuwd.

(vlnr C. van der Tol – Directeur Bouwbedrijf vd Tol en C. Schuurmans – Directeur/ bestuurder R.K. Woningbouwvereniging Zeist).

De R.K. Woningbouwvereniging

De R.K. woningbouwvereniging is zeer verheugd: “De verduurzaming van deze forse aantallen in gestapelde woningbouw, draagt aanzienlijk bij aan de duurzaamheidsdoelstellingen van onze woningbouwvereniging en die van de gemeente Zeist.” zegt dhr. C. Schuurmans (Directeur/ bestuurder) trots.

Bouwbedrijf vd Tol

“Wij zijn erg blij mee dat wij wederom een steentje bij kunnen dragen in de verduurzaming en het onderhoud van een deel van het woningbezit van R.K. Woningbouwvereniging en gaan uiteraard wederom ons beste beentje voor zetten dit ook tot een succes te maken” geeft C. van der Tol als directeur van Bouwbedrijf vd Tol aan. “Na 96 woningen aan de andere kant van de straat van dit project afgelopen jaar en de renovatie van een aantal woningblokken in de Clomp in 2015 is dit wederom een mooie klus die wij voor deze opdrachtgever mogen uitvoeren. Het is mooi dat wij weer met elkaar mogen samenwerken aan een verduurzamingsproject in Zeist.

De planning is om medio november 2020 te starten met de werkzaamheden om voor de zomer van 2021 de werkzaamheden af te ronden. Komende tijd zal de werkvoorbereiding opgestart worden en het communicatietraject richting de bewoners vorm gaan krijgen.

Wilt u meer weten over de verbouwingsplannen of heeft u zelf een verduurzamingsslag te slaan benader ons dan via 030-6561400, info@bouwbedrijfvdtol.nl of kijk op www.bouwbedrijfvdtol.nl.