Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/bouwbedrijfvdtol/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 8

Realisatie nieuwe liftschacht in bestaande zorginstelling

In opdracht van zorgorganisatie Vecht en IJssel start Bouwbedrijf vd Tol in februari 2020 met de bouw van een nieuwe liftschacht in woon-zorgcentrum Ewoud in IJsselstein.

Midden in het huidige woon-zorgcomplex wordt in een bestaande vide een nieuwe schacht opgetrokken en een liftinstallatie geïnstalleerd. De nieuwe liftinstallatie maakt het mogelijk om een deel van het pand, met daarin de huidige lift, te slopen. Na deze startfase zal het woon-zorgcomplex in fases worden vernieuwd.

Woon-zorgcentrum Ewoud

Woon-zorgcentrum Ewoud kent een eeuwenlange geschiedenis in de ouderenzorg. Ewoud komt namelijk voort uit een gasthuis dat al in 1348 door heer Arnoud van IJsselstein werd opgericht. Ewoud is gelegen in het groen, vlakbij het historisch centrum van IJsselstein. Op dit moment omvat het complex 78 appartementen en 166 servicewoningen. Vecht en IJssel is een jonge dienstverlenende organisatie (sinds 2011) die onder andere vier zorglocaties voor ouderen in de regio Utrecht en IJsselstein beheert.

De nieuwe liftschacht zal in de zomer van 2020 worden opgeleverd. Architect van het project is Maria Bon van Atelier Dutch.

Zoekt u een geschikte partij voor een bijzondere bouwklus? Bouwbedrijf vd Tol helpt u graag!

Terug naar projecten