Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/bouwbedrijfvdtol/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 8

Service

Bouwbedrijf vd Tol staat bekend als een degelijk en betrouwbaar bouwbedrijf waar kwaliteit en klantvriendelijkheid voorop staan. Wij ontzorgen de opdrachtgever: we zorgen dat het goed komt, om wat voor bouwproject het ook gaat. Bouwbedrijf vd Tol levert de beste kwaliteit in materiaal en product. Daarom werken we alleen met onze eigen vakmensen en met leveranciers en onderaannemers die dezelfde normen en waarden hanteren. Bij Vd Tol beschikken we over een eigen vrachtwagen en smederij / reparatiewerkplaats. Daarnaast hebben we een eigen opslag waar we de meest gangbare materialen en gereedschappen op voorraad houden. Dit maakt ons tot een snelle en flexibele speler als het gaat om het leveren van materiaal en de inzet van materieel. Als u op zoek bent naar een betrokken, servicegericht, kwalitatief hoogwaardig bouwbedrijf, waar persoonlijk contact hoog in het vaandel staat, dan bent u bij Bouwbedrijf vd Tol aan het juiste adres.

Zekerheid en garantie

Wij zijn lid van Bouwend Nederland, Bouwgarant en Woningborg. Daarnaast zijn wij FSC®-gecertificeerd (License code FSC-C114045). Ook zijn wij een erkend leerbedrijf. 

Meer informatie over zekerheid en garantie.

Sinds 1916

Het verhaal van Bouwbedrijf vd Tol begint in 1916. In dat jaar vestigt A.J. van der Tol zich in de Brandsteeg in Utrecht als zelfstandig timmerman en metselaar. De werkzaamheden bestaan vooral uit kleine verbouwingen en binnenwerk, maar al snel breiden de werkzaamheden zich uit. In 1929 verhuist het bedrijf naar De Bilt. Bijna dertig jaar later, in 1957, betrekt Aannemingsbedrijf A.J. van der Tol de huidige locatie in Bunnik. Inmiddels staan de derde en vierde generatie aan het roer van het familiebedrijf. Nog altijd, ruim honderd jaar later, is Bouwbedrijf vd Tol dé partner voor elke bouwklus. Wij helpen u graag uw bouw- en woonwensen te realiseren.