Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/bouwbedrijfvdtol/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 8
Transformatie schoollokalen

Transformatie schoollokalen Odijk

Transformatie klaslokalen naar huurappartementen

In de gemeente Bunnik is een grote vraag naar huurwoningen en zeker naar gelijkvloerse woningen. De vijf vrijgekomen klaslokalen aan de Salamander in Odijk bleken hiervoor zeer geschikt. De gemeente Bunnik en LEKSTEDEwonen hebben een plan ontwikkeld om deze schoollokalen te transformeren naar vijf huurappartementen. Sinds augustus is Bouwbedrijf vd Tol deze transformatie aan het realiseren.

De klaslokalen op de eerste verdieping van ‘Het Palet’ stonden al geruime tijd leeg. Deze ruimtes worden daarom aangepast naar het gebruik waarvoor ze oorspronkelijk waren bedoeld, namelijk woonruimte. De indeling van de ‘nieuwe’ appartementen wordt hetzelfde als de bovenliggende koopappartementen.

Omvorming naar appartementen

De klaslokalen op de eerste verdieping van ‘Het Palet’ stonden al geruime tijd leeg. Deze ruimtes worden daarom aangepast naar het gebruik waarvoor ze oorspronkelijk waren bedoeld, namelijk woonruimte. De indeling van de ‘nieuwe’ appartementen (plattegrond) wordt hetzelfde als de bovenliggende koopappartementen. In de zomervakantie is Bouwbedrijf vd Tol in opdracht van LEKSTEDEwonen begonnen met de verbouwing.

Royale appartementen

Er komen vier driekamerappartementen en één vierkamerappartement. De woonoppervlakten variëren van 117 tot en met 131 m2. Ieder appartement beschikt over een ruime entree, lichte woonkamer met open keuken, twee of drie slaapkamers, badkamer (met hangend toilet, wastafel en douchehoek), inpandige berging en een balkon (10 m2) of dakterras (40 m2). Naar verwachting worden de vijf appartementen december 2021 opgeleverd.