Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/bouwbedrijfvdtol/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 8

UPDATE: Nieuwbouw Stationsweg Bunnik gestart

10 sociale huurappartementen

In de zomer van 2019 zijn wij begonnen met het bouwen van huurappartementen aan de Stationsweg 51-55 in Bunnik. In de gemeente Bunnik heerst een groot vraagoverschot naar dit soort sociale huurwoningen. Aan deze vraag heeft LEKSTEDEwonen inrichting gegeven waardoor Bouwbedrijf vd Tol kon beginnen met de bouw van dit appartementencomplex.  

Het appartementencomplex

Het project bestaat uit een kleinschalig gebouw waarin 10 appartementen met verschillende woonoppervlakten. De twee driekamerappartementen beschikken over een balken of terras. Begin 2020 is LEKSTEDEwonen begonnen met het verhuur van de woningen. Geheel volgens verwachting zal Bouwbedrijf vd Tol het complex eind mei 2020 opleveren. 

Bouwen in eigen dorp

Voor Bouwbedrijf vd Tol was dit een speciaal project, omdat we in ons eigen Bunnik een mooi appartementen complex mochten realiseren. Ook hebben wij in 2014/2015 het naastgelegen brandweerkazerne mogen bouwen en was het onze eerste samenwerking met LEKSTEDEwonen. Wij kijken alvast terug op een hele fijne samenwerking.

Blijf op de hoogte

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en andere projecten die wij in uw omgeving realiseren volgt uw onze sociale media kanalen LinkedIn en Facebook.

Zoekt u een geschikte partij voor een bijzondere bouwklus? Bouwbedrijf vd Tol helpt u graag!