Verbouwingen

Eén van onze specialiteiten is het grondig verbouwen van woonhuizen. Met andere woorden: het compleet of gedeeltelijk kaal slopen van het huis en - eventueel met aanbouw - volledig vernieuwen. Uiteraard wordt de opdrachtgever van a tot z bij dit proces betrokken. Sterker nog: goede communicatie met de opdrachtgever is een zeer belangrijk onderdeel van het bouwproces. Aan wat voor soort werkzaamheden moet u denken? Vernieuwen van de centrale verwarming en de elektronische installatie, voorbereiden en/of plaatsen van de nieuwe keuken, vernieuwen van de badkamer, stukadoren en schilderen van de woning. Dit is slechts een kleine greep uit de verbouwingswerkzaamheden die wij kunnen coördineren en uitvoeren. Ons doel is altijd om de opdrachtgever zoveel mogelijk te ontzorgen en de doorlooptijd zo efficiënt mogelijk in te vullen. Op deze pagina vindt u een aantal referentieprojecten waar wij met trots op terugkijken.

Herenstraat Werkhoven

In Werkhoven heeft Bouwbedrijf vd Tol een woonhuis compleet gestript en daarna volledig opgeknapt. Vrijwel alles werd vernieuwd: centrale verwarming, elektra, keuken, badkamer, wand- en plafondafwerking. Op zolder hebben we twee kinderkamers gerealiseerd, op de verdieping twee slaapkamers, een nieuwe badkamer en een mooie wasruimte. Beneden kwam een mooie grote woonkeuken, grenzend aan de achter- en zijtuin, waarbij ook de zijgevel van de tussenbouw werd gestukadoord. We hebben deze klus als een fijn bouwproces ervaren, waar in samenspraak met Zeerover Architecten en de opdrachtgevers een fantastisch eindresultaat is neergezet.

Zeerover Architecten - Werkhoven

Wagnerlaan Bilthoven

Aan de Wagnerlaan in Bilthoven heeft Bouwbedrijf vd Tol onlangs één helft van een twee-onder-één-kapwoning volledig vernieuwd. Aan de achterzijde hebben we een uitbouw over maar liefst drie woonlagen gerealiseerd en deels naar de zijkant van de woning uitgebouwd. Architect Paul Tesser uit Bilthoven heeft een prachtig ontwerp gemaakt, waarbij mooie rijke details zijn toegepast. Het resultaat van de verbouwing is dat de begane grond bijna in oppervlakte is verdubbeld, wat onder meer een mooie ruime woonkeuken en een extra chill-hoek heeft opgeleverd. Verder werd de verdieping voorzien van een nieuwe badkamer en een aantal slaapkamers, op de zolder kwam voldoende bergruimte en werd een fijne werkplek gecreëerd.

Paul Tesser Architect - Bilthoven