Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/bouwbedrijfvdtol/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 8

Nieuwbouwprojecten

Op dit moment hebben we bij Bouwbedrijf vd Tol een aantal  nieuwbouwprojecten in portefeuille. Onder andere in Cothen, Bunnik en Schalkwijk (Houten). Het gaat zowel om woningen die we in eigen beheer realiseren als om woningen die we in opdracht van gemeenten of woningbouwverenigingen bouwen.

Andere nieuwbouwprojecten die we de laatste jaren hebben gerealiseerd zijn onder andere: nieuwe cliëntenhuisvesting voor zorginstellingen, de nieuwe brandweerkazerne in Bunnik en een nieuw kantoorpand op het Fruitveilingbedrijf in Bunnik.

Puur genieten in De Wiese - Schalkwijk

Stelt u zich eens voor hoe het zou zijn om in het charmante en groene Schalkwijk te wonen? Een ochtendwandeling door de rustige dorpskern. Een heerlijke fietstocht langs de rivieren. Tuinieren in de stralende voorjaarszon… In de jonge woonwijk De Wiese in Schalkwijk wordt wonen puur genieten!

Schalkwijk is een klein dorpje nabij Houten en De Wiese is een nieuwe wijk aan de rand van het dorp. In totaal worden er 72 woningen gerealiseerd in een landelijke en kindvriendelijke omgeving. Meer informatie vindt u op de projectwebsite van De Wiese. Wilt u niets missen? Schrijf u hier in voor De Wiese Nieuwsbrief.

Cliëntenhuisvesting zorginstelling Amerpoort

In het groene Bosch en Duin heeft Bouwbedrijf vd Tol in 2018 een schitterend project gerealiseerd. Zorginstelling Amerpoort wilde graag een nieuwe cliëntenhuisvesting voor haar cliënten laten bouwen. De mooie locatie en het prachtige ontwerp van Mex Architects zorgde bij de medewerkers en onderaannemers van Vd Tol voor een superfijne bouwperiode. Werken met prachtige materialen, zoals leien op het dak en deels tegen de gevel en een eiken houten afwerking, zowel binnen als buiten, is altijd een feest. Het nieuwe wooncomplex werd van binnen en van buiten perfect afgewerkt en is van hoogstaande duurzame kwaliteit. Kortom: een project om trots op te zijn. We wensen de cliënten van Amerpoort veel woongenot.

Gasloos Bunnik

Op korte afstand van Utrecht, direct bij binnenkomst van het dorp vanuit Odijk, ligt dit prachtige nieuwbouwproject in Bunnik. Hier realiseert Bouwbedrijf vd Tol zes luxe twee-onder-één-kapwoningen op fantastische grote kavels. Uniek aan dit project zijn met name de diepe achtertuinen van maar liefst ruim twintig meter diep, gemeten vanaf de achtergevel, en het feit dat de woningen gasloos worden opgeleverd. De woningen worden verder standaard voorzien van een gemetselde garage, zonnepanelen met een duurzaam installatiepakket, vloerverwarming beneden, een erker aan de voorzijde en een standaard uitgevoerde achteruitbouw.

Parkwoningen - Cothen

Een mooi woningbouwproject komt pas volledig tot zijn recht wanneer het in balans is met de bestaande omgeving. Met deze frisse ontwerpen van zes twee-onder-één-kapwoningen voor de nieuwste wijk van Cothen is architectenbureau Studio in Motion hier uitstekend in geslaagd. De subtiele ontwerpen passen perfect bij de rustige en landelijke omgeving. De parkwoningen zijn centraal in de nieuwe wijk gelegen, naast de parkachtige wadi’s (natuurlijke opslag van regenwater). Een schitterende en comfortabele stek voor mensen die graag in een ruime en parkachtige omgeving willen wonen.

Kantoorpand Fruitveiling - Bunnik

Op de Fruitveiling in Bunnik heeft Bouwbedrijf vd Tol een uniek en modern kantoorpand gerealiseerd. Het ontwerp kenmerkte zich door strakke lijnen, lichte kleuren, veel glas en een strak horizontaal lijnenspel in de gevels. Voor Bouwbedrijf vd Tol is het bouwen van dit pand een fijn proces geweest, mede door het prettige contact met de opdrachtgever. Door de uitstekende communicatie over en weer verliep het werk soepel en voldeed het eindresultaat volledig aan de verwachtingen. Opdrachtgever blij, wij blij.

Nieuwbouw Stationsweg Bunnik

Eerste paal 10 sociale huurappartementen

Met het slaan van ‘de eerste paal’ is de nieuwbouw aan de Stationsweg 51-55 in Bunnik gestart. Wethouder Erika Spil (gemeente Bunnik), Ed de Groot (directeur LEKSTEDEwonen) en Carl van der Tol (directeur bouwbedrijf Van der Tol) sloegen deze mijlpaal. De gemeente Bunnik heeft grote behoefte aan woningen en specifiek kleinere huurappartementen. LEKSTEDEwonen geeft daar aan invulling op deze locatie. Bouwbedrijf vd Tol zorgt voor de bouw van dit appartementengebouw.

Beelden nieuwbouwprojecten vdTol